0 /5 trustpilot-rating trustpilot-rating
Gratis verzending
vanaf €25
Bestel voor 17:30,
vandaag verzonden!
Tevredenheid gegarandeerd:
Absoluut de beste kwaliteit
CBD
  • Veilig Betalen

Veilig betalen

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, beschikken we natuurlijk over de meest gebruikte betaalmogelijkheden. Betalen gebeurt volledig veilig via onze beveiligde SSL/HTTPS verbinding. Indien u uw bestelling zo spoedig mogelijk in huis wil hebben, raden we u aan om met iDEAL, credit card of Mistercash te betalen. Wanneer u met een van deze betalingsmethoden een betaling afrondt, krijgen wij dit direct door en kunnen direct aan de slag met uw bestelling.

iDEAL

De meest populaire en veilige betaalmethode van Nederland! Voor 18:00 besteld is morgen in huis!

Bank / Wire transfer

Via bankoverschrijving kunt u zelf het bedrag van de order overboeken naar onze rekening. Wanneer het bedrag binnen is, sturen we uw pakketje dezelfde dag nog naar u toe.

Credit card

Bancontact is een populaire en 100% veilige methode die vooral in België populair is.

Bancontact

Bancontact is een populaire en 100% veilige methode die vooral in België populair is.

Sofort

Sofort is een populaire en 100% veilige methode die vooral in Duitsland populair is.

Klarna

Met Klarna kunt u achteraf betalen. Na ontvangst van uw order heeft u 14 dagen om uw bestelling te betalen via de email die u van Klarna ontvangt.

Giropay

Giropay is een populaire betalingsmethode, vooral gebruikt in Duitsland. Voor 18:00 uur besteld is morgen in huis!

Bitcoin

Het is nu ook mogelijk om met de virutele munt Biton betalen.
Betaalmethode Uw bestelling wordt verzonden
iDEAL Betaling før kl 18:00 ? Så sender vi det den samme dag !
Bancontact Betaling før kl 18:00 ? Så sender vi det den samme dag !
Visa Betaling før kl 18:00 ? Så sender vi det den samme dag !
Mastercard Betaling før kl 18:00 ? Så sender vi det den samme dag !
Sofort Banking Betaling før kl 18:00 ? Så sender vi det den samme dag !
Bankoverførsel Vi afsender din ordrer den samme dag som vi modtager din betaling. (1-2 dage)
Giropay Betaling før kl 18:00 ? Så sender vi det den samme dag !

iDEAL

Betalen via iDEAL is veruit de meest gebruikte betalingsmethode bij CBDOlie.nl. iDeal is eigenlijk niets meer dan een geautomatiseerde versie van een bankoverschrijving. Het grote voordeel hiervan is dat alles direct gebeurt. Wanneer u een iDeal transactie doet, wordt het geld direct overgeschreven naar onze betalingsprovider en krijgen wij een seintje dat uw betaling voltooid is. Wij kunnen vervolgens direct aan de slag om uw bestelde producten te verzamelen en uw bestelling naar u toe te sturen. Meer over de verzending leest u hier.

Mistercash / Bancontact

Voor onze Belgische klanten bieden we de Belgische tegenhanger van iDeal aan. Met Mistercash of Bancontact kunt u direct betalingen uitvoeren. Bij deze betalingsmethode is het ook zo dat wij na uw betaling een seintje krijgen waardoor we razendsnel met uw bestelling aan de slag kunnen.

Vooraf betalen per bank

Voor diegene die graag gebruik willen maken van een handmatige bankoverschrijving, zal het altijd mogelijk blijven om het bedrag handmatig naar ons over te schrijven. Nadat u uw bestelling hebt bevestigd, krijgt u de gegevens te zien waarnaar u het verschuldigde bedrag kan overmaken. Wanneer dit bedrag is bijgeschreven op onze rekening, gaan we uw order versturen. Dit kan tot een aantal dagen duren. Indien u graag wil dat we uw bestelling vandaag nog voor 17:00 versturen, vragen we u met één van de drie bovenstaande betaalmethoden te betalen.

Achteraf betalen met Klarna

Met Klarna Factuur betaalt u heel simpel achteraf na levering van de door u bestelde goederen via een online overboeking of reguliere overboeking. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over de levering van uw bestelde producten plus u heeft meer tijd om te betalen!

Bij het gebruik van Klarna Factuur ziet u direct of uw bestelling wordt goedgekeurd en zo ja, hoe hoog het bedrag is waarvoor u aankopen kunt doen met Klarna factuur. Is uw verzoek om te betalen met Klarna Factuur geweigerd, dan bestaat er nog de mogelijkheid om een andere betalingsmethode te kiezen die wij aanbieden. Na het plaatsen van uw bestelling óf bij ontvangst van uw bestelling ontvangt u een factuur van Klarna. Deze dient in de regel binnen 14 dagen betaald te worden, tenzij er een andere termijn op de factuur aangegeven staat.

Voor meer informatie kunt u de website van Klarna bezoeken op www.Klarna.nl. U kunt ook contact opnemen op telefoonnummer 020-8082852 of via het e-mailadres klantenservice@klarna.com.

CBDsense-nl-new

Log in

Nog geen account? Maak er nu een aan

We Loyale Klanten!!

U kunt spaarpunten ontvangen bij AL uw aankopen. Deze spaarpunten kunt u omzetten in kortingen en gratis producten. U heeft alleen een account nodig om vandaag nog te starten met sparen!