Retour

Mocht u een bestelling geplaatst hebben en u wilt afzien van de aankoop, dan kunt u dit melden aan ons en daarna heeft u nog 14 dagen de tijd om het product zonder opgaaf van reden terug te sturen naar ons. Gebruik hiervoor het volgende adres:

CBDSense Retouren
Laan ten Rode 2
5711 GC Someren
Nederland

De regels

  1. Voeg een briefje toe met uw naam en ordernummer
  2. Producten die geopend of gebruikt zijn, kunnen niet geretourneerd worden omdat onze producten tot bederfelijke waren behoren
  3. Indien mogelijk, de producten graag in originele verpakking terugsturen
  4. De retourkosten zijn voor uw rekening
  5. Binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour, maken wij het aankoopbedrag over. In de regel gebeurt dit binnen 2 dagen.

Additionele retourinformatie

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens

CBDsense.nl
Laan ten Rode 2
5711 GC Someren
Email: [email protected]
Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar CBDSense.nl bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.